Powered by Blogger.

Sunday, February 28, 2010

.j0urnal.

assalamualaikum.

waahh.. rindunye kat blog nih
berhabuk dah
sorry dear blog

seminggu dua ni, tuan punya blog ni sangat sibuk dengan
midterm exams dan assignments yang melambak-lambak.

errgh.. tahun ni baru aku rasa
berat dan susahnya untuk siapkan satu-satu assignments
berat juga rasanya bila mahu prepare untuk presentations

rasa macam nerd pula
bila 24 jam d0k baca jurnal yang tah ape-ape
nak faham satu perkataan dalam jurnal tu pun kena google
pernah sekali minggu ni
rasa nak muak sampai nak muntah
menghadap benda alah nih

tapi takpelah
padanlah dengan 3rd year student kot
next sem dah kena berjuang untuk FYP
ya Allah, aku kena KUAT!!

Cakap pasal final year
i have decided on my concentration subjects
selepas bertukar-tukar fikiran
dengan kawan-kawan
senior biomed
tak cukup dengan itu
head of biomed sc department pun kitorang terjah
hehehe.. amik kau
kalau takleh wat keputusan lagi tak taulah..

aku buat keputusan untuk pilih concentration aku
mengikut minat aku
impian aku
pushing the 'to get high CGPA's reason behind
i chose

Clinical and Pharmaceutical Research

why?

cause i'm gonna keep doing what i loved to do
i want to be an EXPERT in that field
i want to challenge DR. TARIQ
*eventhough i'm nobody compared to him*

i don't have any particular plan about my future
but still
i want to believe

may Allah help me and my beloved friends
love them all
*hugs*

2 comments:

nurunnuha said...

Clinical and Pharmaceutical Research?

wah, menarik tu widad! hehe, tapi saya tak berapa nak suka clinical.. ntah xtau sebab ape.. byk yg xtau kot.. huhu~

nurulwidad che awang said...

hehe.. kitorg ade 3 pilihan, environmental health, industrial health n clinical n pharmaceutical.. antara 3 nih, cpr je yg subjek2nye menarik minat sy. ade herbal medicine jgk.. i like! doakan ye, moga ni pilihan terbaik utk sy. :)

 

nwca Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez