Powered by Blogger.

Thursday, March 8, 2012

MegaGiveAway by Penmerah.com

Assalamualaikum.

Setelah sekian lama tak join giveaway, kali ni aku tak nak lepaskan peluang. Ada 60 hadiah kot. Kata mega giveaway kaaannn :p . Ok sesiapa yang nak join giveaway ni, ada 5 syarat yang perlu anda penuhi. Syaratnya adalah seperti yang tertera di bawah. mak aii iklan. haha.

Syarat-syarat:

1. Buat entri ‘’MegaGiveAway by Penmerah.com’’
2. Likes Fanpages Penmerah.com
3. Copy Banner dan Link kan ke Entri GA Penmerah.com.
4. Tag 3 orang kawan
5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen entri giveaway kat tuan punya giveaway

Ok now aku nak tag 3 orang, they are going to be:

2. Sarah

Thats all for now and thanks! :D

3 comments:

Bahijah~ said...

^_^

LaLa mhdnor said...

gudluck =D
Lala pun join GA ni gak...

Cik Bunny said...

singgah sini,jemput join giveaway CikBunny =) http://inspirebunny.blogspot.com/2012/12/giveaway.html

 

nwca Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez