Powered by Blogger.

Monday, December 27, 2010

facebook tanpa parents?

baiklah, apa perasaan anda kalau ibu anda komen dan bagi tazkirah kat fb anda? honestly? hehe, sila rujuk gambar kat bawah.

ok, honestly, serius saya terkejut. malu pun ada, sikit. hihi, ummi komen note saya yang lama, time tu dok buat survey yang entah apa2 dan takde tujuan pun. sekali kena tazkirah terus. adus.. :p hari tu ummi add facebook, sungguh tak sangka ummi akan pandai explore sdampai ceni sekali. terer jugak ummi ye? ;) haha rasa macam kelakar pun ada jugak. :))

p/s: i love ummi so much! :D


3 comments:

Bahijah~ said...

che ngoh pro tuh..jgn men2..kua3x..
abih doh ekgi selongkar fb k.long..:)
jge maen che ngoh..hiihi..

raisya said...

hahahaha....hurm....=)
n0 c0mment...

wie said...

ijah n k.yong: ajarla m.long main fb jugok! hehe, loni sume pun ade fb dh, adeh.

 

nwca Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez