Powered by Blogger.

Wednesday, April 21, 2010

smile~ :)

thanks tu cik nuha, one of my my besties mase remaja dulu.. ngee.. XD


Regulations to receive this award:

1) Thank and link the person that gave you the award.
thanks dear nuha. :)

2) Pass this award onto 15 bloggers you're recently discovered and think are fantastic:

5. yie
10. akmar
11. dib
13. k.yong


3) Contact the blogs and let them know they've won the award:
insyaAllah, bila berkesempatan. :)

4) State 7 things about yourself: easy. just state the seven.
  • banyak cakap kalau masuk 'gu' hehe
  • bila saya bosan saya akan cari buku untuk dibaca, kalau tak faham pun baaaacaaaa je jugak.. haha
  • saya sangat suka vanilla + choc chip ice cream.. saaangaat!!!!
  • dulu2 saya cintakan add math, dah lama tinggal, but i've to admit, i miss it!!
  • senang nak marah tapi cepat nak sejuk, xreti nak marah lama2
  • saya x berapa suka nak bersukan
  • kipas susah mati novel2 ramlee awang murshid, novel je ok.. :P
bila laaa yang ni nak sampai kelantan.. :(

p/s: doakan saya tabah ber'praktikal'.. :)

4 comments:

WF:ciktim said...

ler. aku dah bui ko mu :P
amik balik!
btw tengs!

nurulwidad che awang said...

ciktim: la yeke? haha.. aku kene thanks mu jugopla kot.. :))

nurunnuha said...

cinta sufi!! nampak cam menarik. nnti nak cari..

btw, thanks sudi terima. ;)

nurulwidad che awang said...

nuha: cinta sufi sambungan sunan nye trilogi.. sila cari!~ ^^

 

nwca Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez