Powered by Blogger.

Monday, March 7, 2011

kurnia friendship
boleh tak bila go through album-album lama dari first year hingga fourth year, mata berkaca basah je. rasa terharu atas nikmat persahabatan yang dikecapi. rasa gembira dan bertuah sebab punya sahabat seperti mereka. rasa sedih juga bila teringat kawan-kawan yang dah melangkah ke alam lain. ada suami untuk dijaga. kurang sedikit masa bersama. sedih lagi bila mengingatkan yang semua setiap seorang dari kami akan melangkah ke alam itu. rasa kehilangan itu ada jauh dalam hati. suatu hari nanti, gambar-gambar tersebut akan kutunjukkan kepada warisku, men'lagenda' kan kisah berharga ni. walau cuma 4 tahun kita bersama, malah mungkin kurang, aku sangat menghargainya. Terima kasih kawan-kawan.


boleh pulak jiwang kan. memang dalam mood emo emo jiwang pun sekarang. tadi petang entah berapa lagu indon saya download. lepas tu tengok pulak gambar-gambar kenangan tu sambil dengar lagu-lagu sentimental jiwang *guna headphone baru comel* sampai orang ketuk pintu bilik dan panggil dan call dan sms pun tak dengar. memang masyuk ah :"))

Ya Allah, terima kasih. syukur kehadrat-Mu atas kurniaan ini. semoga lembayung rahmatMu sentiasa memayungi hidupku dan sahabat tercinta. insyaAllah.
No comments:

 

nwca Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez